Menü

Türkiye'nin Hayvan Haber Sitesi

in ,

Veteriner Hekim Olan Duygusal İnsanını Kaybeden Kedi Hulusi Yuva Arıyor

Onun duygusal insanı bir veteriner hekim olan Birkan Demirkol’du. Lösemi tedavisi gören Demirkol 4 Nisan’da hayatını kaybetti. Hayvanların duygusal insanlarının hayatını kaybetmesi aynı insanlarda olduğu gibi korkunç bir durumdur. Hatta hayvanlar gibi duygularını ve sadakatini zirvede yaşayan canlılar için çok daha zor. Çünkü onlar sadece kendi insanlarına alışırlar tüm sevgilerini onlarla paylaşırlar. Ve duygusal insanları hayata gözlerini yumduğunda ise kimsesiz hissederler. Hayatta tek başlarına kalırlar. Yıllardır alıştıkları insanları, evleri, hayatları bir anda kaybolur. İşte o hayvanlardan birisi de kedi Hulusi

Aklınız kedinizde kalmasın: Kedi kısırlaştırma hakkında merak edilen tüm detaylar için ziyaret edin.

Sevgili İnsanını Lösemi Hastalığından Kaybetti

Mutlu yaşamını İstanbul Bahçelievler’de sürdüren Kedi Hulusi biricik duygusal insanı, kıymetli veteriner hekim Birkan Demirkol’u 4 Nisan günü lösemi hastalığından kaybetti. Demirkol, birçok kediye annelik yapıyordu. O güzel insan hayata gözlerini yumduktan sonra kedilerinin her biri geçici yuvaya verildi. Hulusi de sevgili annesi öldüğünde geçici bir yuvaya verilen kedilerden biriydi. Ne yazık ki orada geçireceği süre dolmuş. Bu yüzden onu çok sevecek yeni ailesini arıyor.

10 Yaşındaki Kedi Hulusi, Yeni Bir Aile Arıyor

10 yaşında, kısır bir kedi olan Hulusi yıllardır eve ve anne şefkatine alıştığından sokaklarda yaşayamaz. Bu yüzden belki de kalan bu kısacık ömründe ona biricik annesini aratmayacak onu gerektiği kadar sevebilecek bir yuva arıyor. Yakışıklı kedi Hulusi’nin insanı olmak isteyen kişilerin bir eşya değil bir can sahiplendiğinin bilincinde olması gerekiyor. Onunda bir takım maddi manevi ihtiyaçları olduğunun farkında olan kişiler ise aşağıdaki iletişim bilgilerinden kedi Hulusi’nin yuva bulmasına yardımcı olan duyarlı insan Mehmet Akgöz ile iletişime geçebilirler.

Mehmet ALAGÖZ – 0536 357 11 17

Yorum Ekle